Kundunika Lösningar

Vårt fokus ligger på dina utmaningar

Vi har både tradition och erfarenhet av innovation och kundunika lösningar långt utöver vårt breda sortiment av standardhjul och färdiga produkter. Tillsammans tar vi fram exakt den lösning som är bäst lämpad för dina behov och förutsättningar. Från design till prototypstadie och färdig produkt – vi levererar helhetslösningar skräddarsydda för ditt företag.
Våra produkter verkar och fungerar i ett större sammanhang. Vi är stolta över att vara specialister på det vi gör. Genom vår kompetens tillhandahåller vi den mest kostnadseffektiva lösningen för att göra största möjliga skillnad för just din verksamhet.

Kontakta oss för att diskutera dina behov

Ett litet hjul som håller Stockholm rullande

Tunnelbanan i Stockholm går nästan dygnet runt. De få timmar trafiken vilar måste allt underhåll hinnas med. När Br Östensson AB tillverkar sin tysta, starka, miljögodkända och eldrivna fyrhjuling för service av bansystemet krävs det hjul som inte liknar några andra.

För att klara både ljudkrav och drivkapacitet behövs ett unikt rälshjul med pågjuten slitbana. Vi tar fram lösningar på våra kunders problem. Små detaljer som bidrar till något stort.

Ett smutsjobb som gör skillnad

Purac levererar lösningar för produktion av färskvatten till både industrier och privathushåll i en rad svenska kommuner. Ständig tillgång till rent vatten är något vi tar för givet, men återkommande driftsproblem i reningsverken för svartvatten skapar höjda servicekostnader och missnöjda slutkunder. 

För ökad livslängd och färre driftstopp tog vi fram hjul i exakt rätt material för att bära upp och flytta bottenskraporna i Puracs anläggningar. Vi tar fram lösningar på våra kunders problem. Små detaljer som bidrar till något stort.

Surdegsbrödet som frälste Skåne

För SödervidingeBagaren i Kävlinge är traditionella bakmetoder en självklarhet. Surdeg, skållning, raskdeg och långa jästider kräver naturliga råvaror utan tillsatser, och gott bröd blir snabbt populärt. Men kärvande hjul sinkar transporterna in och ut ur den stora stenugnen. 

För att öka produktionen behövs vagnar med hjul som fungerar i både frysgrader och ugnsvärme. Vi tar fram lösningar på våra kunders problem. Små detaljer som bidrar till något stort.

Målet som gör så att alla kan få spela

Trafik & Fritid levererar fotbollsmål, och fotboll är populärt. Så populärt att de planer och klubbar som finns har svårt att ge utrymme för alla knattar och korplirare som står på tur för att spela. Med flexibla mål som är lätta att hantera kan en enskild klubb utnyttja sina planer bättre och tjäna flera dagar i speltid på bara en säsong.

För att snabbt kunna flytta ett fotbollsmål behövdes en specialbygel så att hjulen lätt kan fällas undan när de inte används. Vi tar fram lösningar på våra kunders problem. Små detaljer som bidrar till något stort.